Eu merg la vot

Șansa ta este… astăzi

Adriana Drăguț

Probabil că mulți dintre voi și-au pierdut orice urmă de speranță în ceea ce privește viitorul nostru, viitorul acestei țări… Și eu mi-o cam pierdusem…

Dar…astăzi avem șansa să schimbăm ceva…în noi în primul rând. Astăzi avem șansa să facem ceva bun pentru noi și pentru cei din jurul nostru. Pentru cei de care ne pasă. Avem șansa să-i aducem acasă pe cei plecați fără voia lor. Astăzi avem șansa să arătăm într-adevăr cine suntem….avem șansa să decidem viitorul nostru și al copiilor noștri, să le putem oferi o șansă reală în țara lor. Avem șansa să schimbăm într-adevăr ceva la scară mult mai mare.

Să nu-i mai lăsăm pe alții să ne facă de râs și să ne prostească în față…doar pentru că ei sunt…”puternici”…să nu-i mai lăsăm pe alții să ne hotărască viitorul…să arătăm că ne pasă cu adevărat. Avem șansa de a nu-i dezamăgi pe cei care și-au pus toate speranțele în noi…Astăzi putem să arătăm că…se poate. Putem să arătăm că nu suntem un neam de slugi, astăzi putem să arătăm că nu mai suntem un neam de…toleranți. Am tolerat…destul. Astăzi este necesar să fim…”obraznici”.

Nu faceți greșeala să gândiți că vă este călduț acum… Gândiți-vă la viitor! Gândiți-vă la caracatița asta care își tot întinde tentaculele! Devine din ce în ce mai nocivă și mai periculoasă…O vedem, este…peste tot.
Nu mai asistați indiferenți la atâta rău! Aveți dreptul să-i spuneți…NU! Șansa acestui popor este…astăzi!

Astăzi avem această șansă…mâine nu o vom mai avea! Mâine vom sta și ne vom plânge…
Astăzi avem șansa să facem ceva cu adevărat…valoros!

Doar noi putem face toate astea. Nu pot veni alții să le facă pentru noi…Dacă nu ne ajutăm singuri, nu ne va putea ajuta nimeni… Este necesar să aruncăm răul la…tomberonul societății.

Acum este nevoie să ne activăm mândria și orgoliul. Acum da!
Avem șanse după șanse…și toate într-o singură zi. Avem toate argumentele să ieșim masiv la vot! Este tot ce contează acum!

Este un început mic, dar…uriaș!

Doamne ajută!